този блог се премести на адрес http://keys2bows.blogspot.com

събота, 12 декември 2009 г.

Декемврийски миш-маш

В началото на декември доживяхме и това да ни се случи - един от от най-подредените, организирани и педантични професори не просто закъсня, а въобще не дойде на урок, който бяхме уговорили 2 месеца по-рано. Проблемът доколкото разбрахме беше във връзката между електронната поща и органайзерът на лаптопа му. За щастие успяхме някак да напаснем програмите си с неговата и в крайна сметка в последната седмица преди коледната ваканция да се видим още веднъж през 2009. Най-накрая му занесохме първата част на Владигеровото трио, която бях започнал да разучавам още август.

Записът е с доста лошо качество, при това само откъс от началото на частта. За пръв път ни се случи да работим едно произведение без да имаме реална слухова представа за него - разполагахме единствено с нотния материал. Към това идва фактът, че това определено е най-трудното трио, което досега сме свирили заедно. Като прибавим и щипка патриотизъм плюс любопитството как звучи младият Владигеров се получава шарената смесица от причини (или оправдания) защо качвам нещо (било то част от т.нар. работен процес), което по принцип не бих си позволил да пусна пред публика. Надявам се да намерим енергията и ината, необходими за цялото произведение!

Снимките, които добавих са още от свиренето през май в Бон. Освен документалната, не претендират за каквато и да била стойност. Правени са on the go и се публикуват със съгласието на автора.


Няма коментари:

Публикуване на коментар